Naše inovacijske
storitve.

Iščete kompetentnega in sposobnega partnerja za teme Razvoj izdelkov, Obvladovanje stroškov, Idejni in Inovacijski menedžment, Crowdsourcing, Crowdfunding?

Storitve izvajamo v sodelovanju z vami. Uvodoma podamo osnove v obliki seminarja ali svetovanje, zatem pa vaše zaposlene vključimo v proces upravljanja idej ali pomagamo pri odprtem inoviranju z vašimi strankami / dobavitelji / skupnostmi.

Učimo, spremljamo in podpiramo vas od vizije in strategije do iskanja prave ideje s kreativnimi tehnikami in implementacije. Naša podpora ni le v svetovanju, aktivno pomagamo in nosimo odgovornost, da vaš projekt uresničimo.

Seznanimo vas s sodobnimi pristopi inovacijskega managementa, vaša skupina pa tvori “skupne možgane” po hierarhijah in lokacijah ter s sodelovanjem razvija dragocene ideje. Z našo podporo usposabljanj boste hitreje razvijali uspešne nove izdelke ali modificirali obstoječe. Posebej poudarjamo aktualen pristop k odprtemu inoviranju, kjer vam s partnerjem innovation.at lahko pomagamo pri zbiranju in realizaciji inovacijskih idej s pomočjo naših platform. Prilagojeni načini ocenjevanja (glasovanje skupnosti od spodaj navzgor, glasovanje žirije od zgoraj navzdol, glasovanje strokovnjakov) vas podpirajo pri učinkovitem izbirnem postopku za najboljše ideje.

Kreativne tehnike

Kreativna metoda je sistem opravil, ki organizirajo dejavnosti k zahtevi novih spoznanj.

TPM – Total Productive Maintenance

Celovito produktivno vzdrževanje (Total Productive Maintenance) je tema, o kateri inženirji in managerji govorijo po celem svetu.

Value Management

Ena od aktualnih metod predstavlja tudi Vrednostna analiza – VA (Value Analysis) ali tudi Vrednostni menedžment, ki je definirana kot metoda sistematičnega izboljšanja vrednosti blaga ali izdelkov in storitev za uporabnike, s poudarkom na njihovih funkcijah

FMEA – Failure Mode and Effects Analysis

Zaradi svoje uporabnosti je danes FMEA pri mnogih proizvajalcih in njihovih dobaviteljih trden del sistema zagotavljanja kakovosti.

QFD – Quality Function Deployment

Metoda z jasno in logično zastavljenimi koraki omogoča v sistemu načrtovanja novih izdelkov preglednost in urejenost v posameznih fazah nastajanja izdelkov.

Ne veste, kako bi začeli?

Potrebujete pomoč pri uvajanju sprememb, uvajanju sodobnih pristopov, nenehnih izboljšavah? Z veseljem vam pomagamo!