Odprite svoj
 um za nove perspektive.

Ali delate na področju inovacij kot odločevalec ali vodja inovacij in bi radi izvedeli več o inovacijskem upravljanju in se naučili več? Povezujemo vas s kolegi in strokovnjaki iz industrije ter nudimo certificirano usposabljanje za inovacije ter drugih usposabljanj za širitev notranjih kompetenc. V sodelovanju z znanimi institucijami ponujamo široko paleto formatov: od delavnic do serije seminarjev in spletnih seminarjev do tečajev in delavnic – vse seveda prilagodljivo osebni izvedbi za vašo kvalifikacijo in mreženje!

Obvladovanje stroškov (cost management)

Vas skrbijo stroški? Kateri so, kje nastajajo, kolikšni so, kdo jih povzroča? Kako kih obvladovati? Odgovore na ta in druga vprašanja boste dobili na seminarju v okviru usposabljanja REFA, ki ga izvaja partner, podjetje  PISK d.o.o.

Chief Innovation Officer (CIO)

Potrebujete pomoč pri povečanju inovacijske sposobnosti organizacije? Ali bi radi motivirali zaposlene za kreativno razmišljanje in dajanje inovacijskih predlogov? Ne veste, kako sistematično upravljati z inovacijami in koristnimi predlogi? Nujno potrebujete strokovnjaka, ki mu bomo pomagali razviti kompetence za profesionalno obvladovanje inovacij v vaši organizaciji. Razvili boste ključne kompetence, potrebne za sistematično uvajanje izboljšav in novosti. Dvig kompetenc sistematičnega re(inoviranja) je ključen za uspešno poslovanje v sodobnem gospodarstvu.

Usposabljanje izvajamo v partnerstvu s Forum Akademijo